Het is weer herfstvakantie!|Ga je mee de Polder in?


Trek je kaplaarzen aan en steek je neus in je wollen sjaal want deze herfstvakantie gaan we volop de polder in! De herfst is een feit! Dat laten we niet ongezien voorbijgaan! Samen met IVN, De Tuin van de Smid, Polderpark Cronesteyn, Helma, Libertango en Annelies Brakkee organiseren we een reeks aan activiteiten voor jong en oud.

Laat je tijdens de activiteiten verbazen, je beleveniszintuig prikkelen, je opwarmen door de herfstzon en verblijden door de vele kleuren die Polderpark Cronesteyn in dit seizoen aanneemt. Wij nemen je mee in een wereld van natuur, cultuur, beleving en beweging!

Samen liedjes maken met Meneer Gitaar, freerunning door de polder, Polderjutten en van je vondsten een kunstwerk maken, een hink-stap-sprong spel maken of yoga voor onze allerkleinsten?

Kom je ook? Onze kaplaarzen zijn opgepoetst en zonnebril voor het herfstzonnetje liggen klaar voor deze polderexpeditie! Beleef en beweeg in Cronesteyn tijdens de herfstvakantie en kom langs voor een flinke dosis ‘frisse neus’.

Voor alle activiteiten die deze herfstvakantie in Cronesteyn plaatsvinden kun je een kijkje nemen op de website van De Tuin van de Smid. 

Onze eigen activiteiten zie je alvast hieronder! Aanmelden voor de activiteiten kan via info@studiostuifmeel.nl
We zien je in Cronesteyn!


12162643_10153347407469842_1303038500_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *