KLEVERIGE KNUTSELTAFELS EN GAPENDE KINDERGEZICHTEN? NO WAY!


IMG_2245

WIJ WILLEN OOK FEESTEN!

Kleverige Knutseltafels, gapende kindergezichten en zo klein zijn dat je alleen maar rondlopende benen ziet….Een veel voorkomend fenomeen onder onze kleinste helden tijdens festivals waar je ouders je mee naar toe sleuren. No More! Studio Stuifmeel heeft de handen ineen geslagen met Summerjazz om het roer om te gooien!

Wij, Summerjazz Festival en STUDIO STUIFMEEL, vinden namelijk dat festivals niet alleen voor volwassenen zijn! Maar waarom zien we dan nog vaak genoeg dat alle aandacht naar de volwassenen gaat en moeten wij aan een saaie kleverige knutseltafel zitten? Op Summerjazz 2016 pakken we dit samen met de kids helemaal anders aan! WIJ WILLEN OOK FEESTEN!

Daarbij gaan we uit van de rechten, het creatieve vermogen en de emancipatie van het kind. Daarbij verlaten we de de meer standaard tekenworkshops of het simpele schminken maar gaan we samen met de kleinste bezoekers aan de slag om hun plek, op duurzame wijze, op het festivalterrein te bouwen en te veroveren. Gegarandeerd een natural high om jaloers op te zijn! Klinkt als de Ideale feestganger toch?

Op zaterdag 21 mei bouwen we op Summerjazz Festival een eigen dorp waar kids de dienst uit maken. Een groen feestparadijs met eigen regels, vrijheid en een eigen podium om alle theateracts dit keer eens even goed te kunnen zien! Let op! Volwassenen zijn hier niet toegestaan!

Elke activiteit is één van de bouwstenen die we nodig hebben om het dorp op te zetten. Vestigingsmuren bouwen, kledingmakerij, hoedenmaker, en natuurlijk het bouwen van de chill-out! Net zoals een echt paspoort kun je stempels verzamelen, maar in dit geval per activiteit. We bouwen en brouwen alles helemaal zelf. Van onze eigen bio-cocktails tot eco-schmink,  van verkleedpakken tot een totempaal. Gekke snacks, circustrucs, een Silent-disco met DJ, chillen in de hangmatten… HIER ZIJN WIJ ZELF DE BAAS!

De dag sluiten we af met een groots dorpsfeest waar natuurlijk enkel volwassenen welkom zijn, die hoogstpersoonlijk van deze dorpsbewoners een uitnodiging hebben gehad.

Dus, sleep je vrienden, ouders en/of verzorgers mee!

Psssttt! Je gratis festival-paspoort kun je ophalen bij de entree van het festivalterrein. Vergeet niet van te voren kidskaarten te bestellen op de website van Summerjazz!

Meer info?  Check www.summerjazz.nl en www.studiostuifmeel.nl