Meivakantie | Bewegen in de natuur met Studio Stuifmeel!


We gaan weer de polder in! In de meivakantie is het weer zover! Studio Stuifmeel is een voorstander van bewegen in de natuur want….we bewegen te weinig en!…we gaan veel te weinig de natuur in. Des te meer reden om de sportschoenen aan te trekken en jezelf te voorzien van een sportieve sessie in het groen. Hier geldt het motto: niet twijfelen, gewoon doen!

Na één (of meerdere) van deze sportieve activiteiten voel je je meteen een stuk beter! Van zowel sport als natuur maak je namelijk stofjes aan waardoor je je veel beter gaat voelen! We hebben er dit maal voor gezorgd dat er voor ieder wat wils is. Jong, oud, beginner, gevorderd. Longboarden of freerunnen in de polder, Yoga voor kids, Tipi’s of eco-schmink maken! Iedereen is welkom! Bekijk snel het activiteitenschema via de onderstaande link en ga met ons mee de polder in! Onze sportbroek ligt klaar en de zon is voorspeld!

Inschrijven kan via info@studiostuifmeel.nl. Vol = vol

Sportieve groet! Studio Stuifmeel!

Klik hier voor het activiteitenschema !

beleefenbeweeg'16

De beleef- en Beweegweek is een initiatief van IVN. In samenwerking met IVN, De Tuin van de Smid, Polderpark Cronesteyn en andere lokale partijen komt het programma tot stand.