STUDIO STUIFMEEL


 

Wij geloven in de kracht van menselijke energie! Positieve energie die wij met STUDIO STUIFMEEL genereren door een kruisbestuiving tussen natuur, cultuur, sport en duurzaamheid.

Daarnaast geloven wij in de kracht van het kind. Kinderen zijn de toekomst en verdienen het om optimaal te worden uitgedaagd!

Samen met kinderen genereren wij een dosis menselijke energie waarmee we de hele wereld aankunnen!

In 'onze projecten' zie je welke natuur-, cultuur, en sport educatieve projecten wij inzetten om al deze energie op te wekken.

Hieronder ons team; één bonk energie aan passionele jonge professionals, uit verschillende disciplines en windstreken!

 

Marjo
Founder/ Projectleider Cultuureducatie
Deze ambitieuze, ondernemende doorzetter zit boordevol geniale én gekke ideeën. Met een hart voor cultuur heeft zij met Lonneke na haar Master Cultuurmanagement Studio Stuifmeel opgericht. Met haar ‘stiekeme’ passie voor verkleedpartijtjes kan Marjo gecombineerd met haar zakelijke visie alles voor elkaar krijgen. Haar enthousiasme en creativiteit werken aanstekelijk. Ook is Marjo zo sterk als Pipi Langkous en ontzettend sportief!
Lonneke Iselin
Founder/Projectleider Natuureducatie
Na studie in binnen en buitenland begon deze half-Noorse avonturierster aan een reis door verschillende landen, langs duurzame, kunstzinnige en educatieve initiatieven. Op één van deze reizen ontmoette ze mede-avonturierster Marjo en al snel werd Studio Stuifmeel geboren! Lonneke kan zich als geen ander verplaatsen in de (fantasierijke) wereld van het kind, dit maakt dat zij zowel groepen als individuen optimaal weet uit te dagen. Lonneke wil het liefst oud worden in een Yurt omringd door beestjes en natuur.
Marieke
Projectmedewerker Outdoor & Adventure
Tijdens haar studie Outdoor & Adventure werkte Marieke al mee aan de projecten van Studio Stuifmeel. Na haar studie heeft ze zich aangesloten bij het team om kids met haar grenzeloze enthousiasme te voorzien van een flinke dosis avontuur in de natuur! Marieke heeft altijd een zakmes mee, is nooit bang, kan letterlijk elk nummer van de top40 meezingen en kan in bomen klimmen als geen ander!
Emile
Projectmedewerker Outdoor & Adventure
Emile en zijn BMX zijn onafscheidelijk. Als professioneel BMX’er reist en rijdt hij door heel Europa op zoek naar spots voor stuntfietsen. Maar daarnaast deelt hij zijn passie voor fietsen, avontuur en natuur maar al te graag. Via clinics en workshops stimuleert hij kinderen om op avontuur te gaan in de natuur en de wereld te zien als één grote speelplaats, met óf zonder BMX.
Lidewij
Medewerker Natuur & Cultuur
De positieve energie die Lidewij uitstraalt laat niemand onaangedaan. Het aller liefst zou zij de hele wereld redden. Zij doet dit ‘one step at a time' bij Studio Stuifmeel door kinderen bewuster te maken van duurzaamheid. Middels haar studie Algemene Sociale Wetenschappen streeft zij ernaar om in de toekomst de ontwikkelingssamenwerking in te gaan. Daarnaast is Lidewij de aller grootste dierenvriend die wij kennen en hielp zij zelfs een keer een schaap bevallen!
Fanne Sophie
Schminkprofessor bij De Ecologische Schminkfabriek
Fanne is aankomend docent. Haar passie voor natuur en hart voor kids hebben haar doen besluiten om zich bij ons op te leiden tot Schminkprofessor van het project De Ecologische Schminkfabriek. Ze was er bijna vanaf het begin bij en weet alle fijne kneepjes van het ambachtelijk schminkvak. Ook kan Fanne alle vogels, planten en beestjes benoemen die ze tegenkomt op hike's met haar hondje Tinus!
Kirsten
Medewerker Sport & Natuur
Kirsten is een bom van energie. Als je een schaterlach hoort in de verte is het waarschijnlijk onze Kirsten. Haar vaste hand en kunstzinnig talent zorgen voor de beste schminkdesigns. Naast haar activiteiten voor Studio Stuifmeel cruised ze regelmatig met kids op haar longboard door Rotterdam voor haar bedrijf Ouiji Boards.
Evelien
Medewerker Natuur & Cultuur
Naast docent op de vrijeschool is Evelien co-founder van de Ecologische Schminkfabriek. Ze heeft een passie voor duurzame ontwikkelingen en is ontzettend creatief. Als schminkprofessor zet zij zowel haar creatieve en kunstzinninge als pedagogische kwaliteiten optimaal in. Daarnaast is Evelien een súper Dinosaurus fan!
Ernst
Schminkprofessor bij De Ecologische Schminkfabriek
Ernst heeft zich aangemeld als Schminkprofessor bij De Ecologische Schminkfabriek toen hij zag dat er alleen maar vrouwelijke schminkprofessoren waren. Dat kan toch niet? Ernst voorziet de stoere kids van nog stoerdere schmink-designs en is megafan van Batman. Als aankomend docent weet Ernst ook zijn pedagogische skills plek te geven binnen de educatieve projecten van Studio Stuifmeel.
Rogier
Webmaster
Rogier is in de tijd dat hij van start ging met zijn bedrijf www.hyperlinkje.nl ingesprongen om onze website te maken. Rustig, analytisch, ervaren en gedreven als hij is lost hij elk probleem voor ons op en geeft ons advies waar nodig. Zijn passie is de ontwikkelingen in de ICT op de voet volgen. Zijn geloof in de visie en missie van STUDIO STUIFMEEL zorgt ervoor dat Rogier altijd precies weet wat wij bedoelen en willen uitstralen via het grote web.